DL Vocht

Meer dan 10 jaar ervaring

Met meer dan 10 jaar expertise staat DL Groep klaar om jouw vochtproblemen grondig en duurzaam te bestrijden.

Vocht in je huis tast niet enkel het uiterlijk van het huis aan, het vreet ook aan de structuur van je woning en het kan leiden tot gezondheidsproblemen. Redenen genoeg dus om er voor eens en altijd mee af te rekenen! Een duurzame oplossing pakt niet enkel de symptomen, maar ook de oorzaak van het probleem aan.

Na een grondige diagnose, stelt DL je de gepaste behandeling voor om komaf te maken met opstijgend vocht, schimmel, condensatie en natte muren in jouw woning. Daarna zorgen onze vakmannen voor een snelle en doeltreffende uitvoering.

 

DL groep pakt de volgende vochtproblemen grondig aan:

 

 
 

 

DUURZAME VOCHTBESTRIJDING IN 4 STAPPEN

onze efficiënte aanpak is uw garantie voor een zorgeloze renovatie.

1.Plaatsbezoek

We maken graag even kennis met jou. Onze adviseur komt bij je langs voor een grondige diagnose van de vochtproblemen in jouw woning. Elk vochtprobleem is anders, een grondige analyse is nodig om een duurzame oplossing te bieden.

2.Technisch plan op maat

We stellen een gepersonaliseerd plan van aanpak voor je op. De nodige voorbereidingswerken worden in kaart gebracht en wij overlopen met jou welke technieken onze vakmannen gebruiken. Zo weet je wat je van DL Groep kunt verwachten.

3. Vakmanschap voor uw huis

Onze vakmannen voeren de werken uit volgens de regels van de kunst. Efficiënt, volgens het afgesproken technisch plan en met een duurzaam resultaat. Dit onder het toeziend oog van jouw centrale aanspreekpunt: de werfleider van DL.

4.Evaluatie

We vernemen graag je feedback na de werken. Tevreden klanten zijn belangrijk!

 

 Laat vocht je woning en je gezondheid niet aantasten. Vraag hier je gratis diagnose aan zodat DL Groep komaf kan maken met jouw vochtproblemen.

 

“Ons verhaal is 100% gebaseerd op tevreden klanten. Bekijk hun feedback hier

Terug Vraag hier uw gratis diagnose aan