Comfort

Comfortaanbiedingen van DL Groep

Laat je inspireren door de comfortaanbiedingen van DL Groep.

Wij zoeken dagelijks naar de nieuwste innovaties om van jouw woning een aangename thuis te maken. Ontdek hier meer over ventilatie en infraroodverwarming, onmisbaar in een comfortabele woning! 

DL Ventilatie - zorg voor optimale luchtkwaliteit

Een gemiddeld gezin ‘produceert’ elke week 75 tot 100 liter overtollig vocht. Dit vocht verdampt bij het ademen, zweten, wassen, koken, strijken,… Elke activiteit in een woning verhoogt de luchtvochtigheid.  Dit vocht stapelt zichzelf op wanneer er in een ruimte te weinig ventilatie bestaat. Het vocht slaat dan neer op koude oppervlaktes, waardoor er condens optreedt. Vervolgens krijgen ongezonde schimmels de kans om te groeien. Kortom, slechte luchtcirculatie en gebrekkige ventilatie is nefast voor de gezondheid! 

Een ventilatiesysteem is de geschikte oplossing!

Een mechanisch ventilatiesysteem zorgt voor constante aanvoer van verse lucht en/of afvoer van vervuilde lucht. Dankzij een ventilatiesysteem creëer je een betere en comfortabele leefomgeving die belangrijk is voor jouw gezondheid. DL Groep heeft verschillende types ventilatiesystemen in haar assortiment, zodat we samen met jou de beste optie voor jouw woning kunnen kiezen. 

DL ILO – aangename infraroodverwarming

Verwarm jouw woning op de meest comfortabele manier dankzij DL ILO. Deze prachtige wandpanelen werken op basis van stralingsverwarming, die alle massa (meubels, muren, mensen) opwarmen i.p.v. de lucht. Vergelijk het met de heerlijke warmte van de zon: deze ervaar je onmiddellijk zelfs voor de lucht warm is.

Wat zijn de voordelen van DL ILO infraroodverwarming?

  1. Energiebesparing & Recuperatie van energie
  2. Zeer gemakkelijk in onderhoud
  3. Optimalisatie van het energieverbruik door lokale sturing
  4. Een optimaal “goed gevoel” door minder opgewarmde omgevingslucht
  5. Uniek product
  6. Past volledig in jouw interieur dankzij vele designmogelijkheden

Interesse? Vraag hier meer informatie.