Visie

Het familiebedrijf DL Groep

Visie

DL groep staat als familiebedrijf klaar om je te helpen met jouw woning. Met meer dan 10 jaar ervaring in de bestrijding van vochtproblemen en renovaties is DL Groep gegroeid tot de marktleider in België met meer dan 20.000 tevreden klanten.

Zaakvoerders Christian Lemable en Seka Dobric startten in 2006 deze onderneming op met 1 doel: elke klant een professionele oplossing bieden aan een correcte prijs-kwaliteitsverhouding. Het DL-verhaal is 100% gebaseerd op tevreden klanten én tevreden medewerkers.

Christian en Seka geloven in innovatie. Daarom hebben zij naast de corebusiness van vochtbestrijding en ventilatie ook tal van andere producten op de Belgische markt gelanceerd, zoals spuitkurk voor gevelrenovatie en –isolatie. Ook de Sentimo radiatorbekleding behoort toe aan dit uitgebreide gamma.

Lees meer 

> Belgisch ondernemerschap

 

Geen buitenlandse investeerders of grote spelers die in de structuur zitten. DL Groep is opgebouwd

op puur Vlaams ondernemerschap van zaakvoerder Christian Lemable. Samen met zijn vrouw Seka Dobric heeft hij vanuit zijn passie voor de bouwsector DL Groep in 10 jaar laten uitgroeien tot de marktleider in België.

 

> Familiebedrijf

DL Groep is een familieverhaal, het verhaal van 2 gepassioneerde ondernemers uit Willebroek. DL Groep is gegroeid door het harde werk van de familie Dobric-Lemable tot het succesbedrijf vandaag.

 

> Tevreden medewerkers/tevreden klanten

De groei en het succes van DL Groep zijn gebouwd op een sterke bedrijfsvisie: een wederzijdse vertrouwensband zowel intern als extern. DL Groep streeft naar tevreden medewerkers die op hun

beurt zorgen voor tevreden klanten. Dit zorgt voor een wisselwerking van onschatbare waarde.

 

> 10 jaar ervaring/expertise

DL Groep is een verhaal waar reeds meer dan 10 jaar aan gebouwd is. Dat maakt dat DL Groep kan

putten uit een bijzonder rijke ervaring en die expertise steeds meer kan verfijnen. Om klanten de beste en meest duurzame oplossing te bieden, blijft DL Groep zoeken naar innovaties en nieuwe technieken in de sector.

 

> Reeds meer dan 20.000 tevreden klanten

Pure cijfers spreken nog steeds het duidelijkst. Met meer dan 20.000 tevreden klanten (99,9% tevredenheid) toont DL Groep zijn kwaliteit, expertise en sterktes. Maar je hoeft ons niet op ons woord te geloven, lees hier wat onze tevreden klanten van ons denken.

  

Tevreden medewerkers zorgen al meer dan 10 jaar voor het succesverhaal van DL. Wij zoeken naar experten in elk vakgebied, van technisch adviseurs over klantendienst naar de sterkste techniekers.

 

Christian Lemable – Zaakvoerder

“DL is ontstaan uit mijn passie voor de bouwsector. Als zaakvoerder blijf ik nauw betrokken bij het bedrijf, vanaf het eerste bezoek tot na de uitvoering. Ik wil onze klanten verzekeren van goede en duurzame oplossingen. Daarom ga ik actief op zoek naar nieuwe technieken en innovaties in de sector, die ik dan voorleg aan ons team van experten. Ik ben trots op onze spectaculaire groei en blijf gemotiveerd bouwen aan onze toekomst!”
 

 

Seka Dobric – Zaakvoerder

“Samen met mijn man Christian bouw ik elke dag aan het succesverhaal van DL Groep. Ik focus me sterk op ons team, want tevreden medewerkers zorgen ervoor dat onze klanten ook tevreden zijn. Wij kiezen onze collega’s nooit op basis van hun afkomst, maar steeds op basis van hun kennis en omdat ze echte experten zijn in hun vakgebied. En dat is een groot deel van onze succesformule!”
 


 

 

 

 

Adem – Technische dienst

“Al sinds dag 1 werk ik samen met mijn schoonbroer & zus aan ons familiebedrijf. Als technische dienst zorg ik ervoor dat we onze klanten een duurzame en structurele oplossing bieden. Ik hou ervan om met onze klanten een babbeltje te doen, terwijl ik bij hen thuis de werken grondig voorbereid.”

 


 

 

 

 

Stien – Medewerker Klantendienst & Marketing

“Ondertussen beman ik al 3 jaar de klantendienst van DL. Ik zorg voor de administratie en zoek naar de beste manieren om ons bedrijf op de markt te zetten. De passie van Christian & Seka inspireert me en ik krijg veel kansen om bij te leren. Ik hou van de uitdaging in mijn job en kan erg genieten van een fijne mail of een bezoekje van een tevreden klant. “
 

 

 

 

Caroline – Medewerker Klantendienst 

“Ik beman al enkele jaren de receptie van DL Groep. Ik ben de eerste waar onze klanten bij terecht komen, aan de telefoon of in onze showroom. Het persoonlijk contact met onze klanten en leveranciers spreekt me erg aan.“

 


 

 

 

 

Gust – Uitvoerder, specialisatie: injectie tegen opstijgend vocht

“Mijn DL-verhaal is gestart in 2010. Elke dag ga ik op de baan om woningen te injecteren. Het is hard werken, maar ik vertrek met een glimlach naar elke klant.”

 

 

 

 

 

Gunter – Technisch adviseur

“Bij elke klant voer ik een grondige diagnose uit. Ik ga op zoek naar de beste oplossing, dit aan de hand van mijn vaststellingen, maar ook op basis van het verhaal van de klant. Ik luister zo veel mogelijk, zodat we samen tot een goed voorstel kunnen komen.”


 

 

 

 

 

Greg – ventilatie en airco installateur

“Greg is de ventilatie- en airco-installateur van DL Groep. Hij is reeds 7 jaar in dienst.”

 

 

 

 

 

 

 

Wladimir – magazijnier

“Wladimir is onze magazijnier, 6 jaar in dienst, toffe collega en sportvisser.”

 

 

 

 

 

 

 


Ben je de geknipte kandidaat om ons team te versterken? Wil je je mee 100% inzetten voor tevreden klanten? Ben je flexibel en op zoek naar een leuke uitdaging?

 

Bekijk hier onze vacatures