Badkamer

Alles afgewerkt tot in de puntjes!

DL groep zorgt voor de volledige renovatie op maat van jouw wensen.

  1. Is jouw badkamer toe aan vernieuwing?
  2. Is het sanitair van jouw badkamer in slechte staat?
  3. Komen de tegels los?
  4. Ben je niet meer tevreden met uw badkamer?

DL Groep zorgt voor de volledige renovatie op maat van jouw wensen. Wens je een inloopdouche? Verkies je een bad? Hoe zie je de afwerking van de vloer en muren? Onze expert maakt samen met jouw het volledige plan voor jouw nieuwe badkamer. Ook voor beperkte ruimtes hebben wij de perfecte oplossingen in ons aanbod!

Alles afgewerkt tot in de puntjes!

DL Groep zorgt voor het totaalplaatje: afbraak, loodgieterij, elektriciteit, vloeren en afwerking. Uiteraard plaatsen onze techniekers ook het gewenste sanitair en de meubels van jouw keuze. Wij zorgen bovendien voor een duurzaam resultaat met waterafstotende muurafwerking. Dankzij onze jarenlange ervaring, kennen wij de beste technieken voor jouw badkamer!

DL Spuitkurk voor binnenmuren

Als muurafwerking is DL Spuitkurk een echte aanrader. Deze afwerkingslaag is zowel thermisch isolerend, scheuroverbruggend als waterafstotend. De unieke eigenschappen van deze afwerkingslaag maken van DL Spuitkurk een ideale behandeling voor jouw badkamermuren. 

Ons doel? Jouw badkamer vochtbestendig en comfortabel maken, dit met een prachtig eindresultaat. Vraag hier je gratis offerte aan.