gevelrenovatie

Renovatie is onze passie

Bescherm je woning tegen weer en vervuiling

Iedere gevel is onderhevig aan weersinvloeden, zonlicht, vervuiling en meer.Dit zorgt ervoor dat na verloop van tijd je gevel water doorlaat, in slechte staat is of er lelijk wordt uitzien.

DL Groep heeft de expertise en de vakmannen om voor elk project een duurzame renovatie aan te bieden. Een greep uit ons aanbod:

  1. Hydrofuge
  2. Herstellingen van voegen
  3. Kalei
  4. Reiniging
  5. Zandstralen
  6. Sidings
  7. DL Spuitkurk: dé afwerkingslaag om te isoleren, renoveren & waterdicht te maken in 1!

 

DL Groep, alles onder 1 dak

Onze experten kijken verder dan 1 gevel. Wij zoeken grondig uit waar mogelijke vochtproblemen vandaan komen. De ideale renovatieprojecten zijn vaak een combinatie van meerdere technieken. Met onze uiterst complete oplossingsaanpak zorgen wij voor heel jouw woning!

Revolutionaire gevelbekleding: DL Spuitkurk

Spuitkurk is een natuurlijk, duurzaam en ecologisch product waarmee je tot 30% kan besparen op de energiefactuur! Deze afwerkingslaag is de ideale vervanger voor traditionele gevelbkleding. Dankzij de isolerende, waterdichte en scheuroverbruggende eigenschappen, kies je voor een milieuvriendelijke én duurzame afwerking voor je gevels. 

Kies voor vakwerk

Onze tevreden klanten vertellen je graag waarom zij je aanraden om een vakman te kiezen.

 

DL Groep zorgt voor een duurzame gevelrenovatie. Vraag hier een bezoek aan van onze adviseur! Wij bekijken graag samen met jou wat we voor je kunnen betekenen.

Terug