Testimonials

Feedback van onze tevreden klanten

Mevrouw Maes - Pulle

Telkens ik ging douchen of water liet lopen in de badkamer liep het vocht echt van de muren af. Dankzij het goede advies van de adviseur is mijn probleem volledig opgelost. Ze hebben een volledig ventilatiesysteem geplaatst. Voor mij is DL een aanrader, want alles is van A tot Z perfect verlopen.

Mevrouw Maes - Pulle


De achtergevel van mijn huis was er eentje die door de regenval zeer hard afzag. Deze zat vol met vocht en had vele zwarte vlekken. DL heeft het probleem snel aangepakt en perfect opgelost. Ik kan benadrukken dat de techniekers echt perfect werk hebben afgeleverd.

Familie Aerts - Bornem

Familie Aerts - Bornem

Dhr Coenen - Berchem

Ik merkte water op in mijn kelder en ben dan informatie gaan opzoeken op internet. Zo kwam ik uit bij DL. Ik heb hen een mail gestuurd en werd vrij snel gecontacteerd voor een afspraak. Na enkele dagen kwamen de adviseur bij mij langs en 1 maand later zijn de werken gestart. Alles is zeer vlot en snel verlopen, dus ik ben een tevreden klant. Toen mijn collega vertelde dat hij vochtproblemen had, heb ik hem onmiddellijk naar DL doorverwezen.”

Dhr Coenen - Berchem


De werken werden vorige vrijdag uitgevoerd. De factuur staat in mijn betaalagenda voor uitvoering op 10/11. Ik had ook mijn feedback moeten geven, maar had het document vergeten in te vullen, dus hier via email mijn mening. Ik ben zeer tevreden over uw adviseur, klantendienst en technische dienst. Uw mensen hebben puik werk geleverd: op tijd, zeer proper, vriendelijk en correcte afwerking. Mijn score is dus 10 op 10.

Marleen Van Waeyenberghe


Via de website en een opendeurdag zijn we bij DL terecht gekomen. Eerst hadden we opstijgend vocht en dit zijn ze zeer correct en goed komen oplossen. Erna hebben we DL nog eens gecontacteerd omdat we vocht in de kelder hadden. De adviseur heeft ons een vloerdrainage voorgesteld. Ik ben echt super tevreden over de beide werken en dit over de complete lijn. Ik heb DL al meermaals aangeraden bij kennissen en daar is zelfs al een nieuwe klant uitgekomen.

Yasmin Mounir - Nijlen


Mijn stiefmoeder had aangeraden om DL te contacteren. We hadden namelijk zeer veel problemen met vocht. We hebben maar 3 weken moeten wachten en ons probleem was volledig opgelost. Ik ben echt super tevreden, zowel over de adviseur als over de werkmannen.”

Frimpong - Willebroek


Ik wou even jullie team dat zaterdag de werken zijn komen uitvoeren nog eens extra bedanken!! Zij hebben super werk geleverd en waren zeer klantvriendelijk. Wij zijn zeer tevreden klanten.

Aurelie Ruta | CEO Jansen invest


We hebben een zeer oude woning gekocht wilden deze volledig en grondig renoveren. Mijn man zag een reclamefoldertje van DL en nam contact op. Onze achtergevel, die echt lelijk was, had drie verschillende soorten stenen. De adviseur heeft ons spuitkurk aangeraden. Wij kenden dat nog niet, maar zijn super gelukkig met het resultaat. Alles is echt perfect verlopen. De werkmannen waren tot in de puntjes voorbereid zodat ze perfect wisten wat ze moesten doen.

Familie Naert - Zedelgem