Vloerdrainage in kelder

Maak nu een einde aan de vochtproblemen in je kelder met vloerdrainage!

  1. Ben je het beu om emmers water uit de kelder te halen?
  2. Barst de vloer?
  3. Heb je last van waterinsijpeling via de vloer?
  4. Kan je de kelder niet meer gebruiken door vochtigheid?

 

Maak nu een einde aan de vochtproblemen in jouw kelder!

De experten van DL gaan tijdens een gratis diagnose op zoek naar de oorzaak van de problemen. Vochtigheid in de kelder ontstaat door verschillende oorzaken, zoals te grote waterdruk via muren of vloeren en slechte verluchting. Aan de hand van deze grondige diagnose, kunnen we je een aanpak op maat van jouw wensen voorstellen.

Dankzij onze jarenlange expertise in kelderbehandeling verzekeren wij je van een professionele en duurzame aanpak. Wij werken met innovatieve technieken en producten van de hoogste kwaliteit. De techniekers van DL Groep worden steeds bijgeschoold om jou het beste resultaat te leveren. Ons doel? Jouw natte kelder omvormen naar een aangename en bruikbare ruimte.

Wanneer kies je voor drainage?

Een kelder doeltreffend behandelen is maatwerk, onze adviseur zal je de gepaste technische oplossingen voorstellen aan de hand van zijn diagnose. Drainages worden meestal aangeraden bij overvloedige waterinsijpeling. Het water wordt niet volledig buitengehouden, maar wordt afgeleid naar een pompsysteem. Deze pomp zorgt ervoor dat het overtollige water wordt weggevoerd. 

Welke technieken passen wij toe?

DL Groep helpt je verder met ventilatie, drainages en waterdichtingen, zowel van binnenuit als langs buiten. Onze vakmannen kunnen de vloerdrainage ook afwerken met een gepolierde beton. Zo heb je onmiddellijk een gebruiksklare toplaag. 

Laat de kostbare ruimte in de kelder niet verloren gaan.
Vraag hier je gratis diagnose aan zodat DL Groep komaf kan maken met jouw vochtproblemen.

Terug