Spuitkurk

REVOLUTIONAIRE GEVELBEKLEDING

Bespaar tot 30% op je energiefactuur

Spuitkurk vormt een ideale vervanger van traditionele systemen voor gevelbekleding. We maken gebruik van een spuittechniek om de spuitkurk aan te brengen op de ondergrond. Dit kan rechtstreeks op uw bakstenen. Hierdoor kunnen we zeer snel en proper werken zonder aan kwaliteit in te boeten.

Wat zijn de voordelen van spuitkurk?

  1. Isolerend
  2. Waterdicht
  3. Barstwerend& scheuroverbruggend
  4. Brandwerend
  5. Geluidswerend
  6. Milieuvriendelijk

Dankzij de thermische isolatie van DL Spuitkurk hou je de warmte beter binnen. Spuitkurk is een goede oplossing voor koude bruggen en zorgt ervoor dat je de verwarming minder snel moet aanzetten. De waterdichte eigenschap zorgt ervoor dat vochtproblemen in je woning door een poreuze gevel verdwijnen. 

Kortom, spuitkurk is een allesomvattende afwerkingslaag voor jouw gevel: naast isolerend en waterdicht, geeft het ook een prachtige nieuwe look aan je woning. Inspiratie nodig? Bekijk dan zeker onze projecten onderaan deze pagina. Klik op de foto's om ze te vergroten. 

Een mooie gevel in 4 stappen

Onze efficiënte aanpak is jouw garantie voor een zorgeloze renovatie.

1.Plaatsbezoek

We maken graag even kennis met jou. Onze adviseur komt bij je langs voor een opmeting en om de staat van de te behandelen muren te bepalen.

2.Technisch plan op maat

We stellen een gepersonaliseerd plan van aanpak voor je op. De nodige voorbereidingswerken worden in kaart gebracht en wij hebben oog voor afwerking van de details (deurlijsten, balkon, dakgoot, regenpijp e.a.). Zo weet je wat je van DL Groep kunt verwachten.

3. Spuitkurk

Onze vakmannen renoveren jouw gevels volgens de regels van de kunst met DL Spuitkurk. Efficiënt, volgens het afgesproken technisch plan en met oog voor detail. Dit onder het toeziend oog van jouw centrale aanspreekpunt: de werfleider van DL. 

4.Evaluatie

We vernemen graag jouw feedback na de werken. Tevreden klanten zijn belangrijk! Je krijgt bovendien 10 jaar garantie op waterdichtheid!

 

Wil je ook een prachtige gevel? Vraag vandaag nog een bezoek aan van onze geveladviseur! Wij bekijken graag samen met jou wat we voor je kunnen betekenen.


Terug