Nieuws

Wij houden je op de hoogte!

Openhuisdag 17 maart

Openhuisdag 17 maart

Kom naar onze openhuisdag en ontdek je oplossing op maat in ons demohuis

DL helpt je verder met al je vochtproblemen, gevelrenovaties & totaalprojecten. Wij hebben reeds 11 jaar ervaring en meer dan 20.000 klanten in de volgende sectoren: opstijgend vocht - pleisterwerken - kelderbehandelingen - condensatie, schimmelproblemen en ventilatie - gevelrenovaties - isolatie - DL spuitkurk - Sentimo - totaalrenovaties. Kom op ontdekking in ons demohuis te Aartselaar en ontdek hoe wij van jouw huis een betere thuis maken! 

Tijdens een rondleiding geven onze experts je tips op maat en veel informatie omtrent het thema warmte. Zo kan je kennismaken met het unieke concept Sentimo radiatorbekleding. In enkele klikken kan je jouw oude radiators omtoveren tot designexemplaren. Ook voor alle isolatie-oplossingen is DL Groep jouw vakman. 

Zaterdag 17/03: 10u - 17uLees meer

Ontdek onze nieuwe digitale huis!

Ontdek op onze gloednieuwe website al onze expertise en de 8 verschillende vakgebieden waar we in thuis zijn. DL Groep pro leert zich als de meest complete partner wat betreft oplossingen voor het welzijn van je huis. DL Groep werkt steeds op maat en denkt mee met innovatieve oplossingen. Inspireer je alvast even op onze website.

DL Groep Openhuis dagen

Op 16/11 Nocturne tot 20u
17/11 en 18/11 van 10u tot 17u doorlopendLees meer

Open Days

We nodigen je persoonlijk uit een bezoek te brengen aan onze DL OPEN DAYS.21 september, vrijdag 22 september en zaterdag 23 september, telkens van 10u tot 17u in onze showroom te Aartselaar, Boomsesteenweg 41/1.Er is ook Nocturne op donderdag 21/9 en vr 22/9 , telkens van 17u tot 21u.In één bezoek ondekt u de beste oplossingen voor uw vochtproblemen in huis:Unieke showroom met compleet indoor gebouwd huisKom langs en ervaar van kelder tot dak de talrijke voordelen van efficiënte vochtbestrijding. Terwijl u in onze showroom door en rond een volledig indoor gebouwd huis wandelt ontdekt u onze oplossingen voor vochtvrij wonen.Diverse showcases en demonstratiesOplossingen voor opstijgend vocht, gevelrenovatie met spuitkurk, dakisolatie, condensatie en ventilatie, badkamerrenovatie, infrarood verwarmingselementen, revolutionaire en flinterdunne verwarming voor onder parket, nieuwe collectie pelletkachels, SENTIMO radiato...

Lees meer

DL Groep in Antwerpen Manager: puur willebroeks ondernemerschap

De crisis dwong ons om creatief te zijn

50.000 wagens passeren ’s morgens en ’s avonds langs de hoofdzetel van DL Vochtbestrijding, pal naast de A12 ter hoogte van Aartselaar. Tel daarbij de 19.000 klanten die het bedrijf sinds de oprichting in 2005 mocht toevoegen aan zijn database en u begrijpt het enorme potentieel dat Christian Lemable en zijn vrouw Seka Dobric dag in dag uit in goede banen leiden. “We zouden nog veel harder kunnen groeien.”Misschien is de naam Seka Dobric u niet onbekend. In 2008 ging ze aan de haal met de titel van Misses Globe Belgium, een avontuur dat haar naast media-aandacht destijds ook een praatprogramma op de digitale zender MENT TV opleverde. Haar verhaal is niet alleen rozengeur en maneschijn. In 1989 vluchtte ze vanuit ex-Joegoslavië naar België, vlak voor het uitbreken van de oorlog. Twee huwelijken liepen op de klippen en vlak na de eeuwwisseling werd ze getroffen door het chronisch vermoeidheidssyndroom. Toch slaagde ze erin om het geluk aan haar kant ...

Lees meer
DL Groep in Antwerpen Manager: puur willebroeks ondernemerschap