Bekuiping

Vochtigheid in de kelder

Bekuiping: duurzame oplosing tegen waterinfiltratie

  1. Ben je het beu om emmers water uit de kelder te halen?
  2. Barsten de muren?
  3. Heb je last van waterinsijpeling via de muren?
  4. Kan je de kelder niet meer gebruiken door vochtigheid?

 

Maak nu een einde aan de vochtproblemen in jouw kelder!

De experten van DL gaan tijdens een gratis diagnose op zoek naar de oorzaak van de problemen. Vochtigheid in de kelder ontstaat door verschillende oorzaken, zoals te grote waterdruk via muren of vloeren en slechte verluchting. Aan de hand van deze grondige diagnose, kunnen we je een aanpak op maat van jouw wensen voorstellen.

Dankzij onze jarenlange expertise in kelderdichting verzekeren wij je van een professionele en duurzame aanpak. Wij werken met innovatieve technieken en producten van de hoogste kwaliteit. De techniekers van DL Groep worden steeds bijgeschoold om jou het beste resultaat te leveren. Ons doel? Jouw natte kelder omvormen naar een aangename en bruikbare ruimte.

Waterdichtingstechniek met garantie

DL Groep is reeds meer dan 10 jaar gespecialiseerd in kelderdichtingen: zowel van binnenuit, als van de buitenmuren. De druk van grondwater op onder de grond liggende muurdelen kan zeer groot zijn. Vergelijk het met een bal die je onder water probeert te houden: de waterdruk is dan enorm. Muren die hier niet tegen bestand zijn, zullen barsten en waterinfiltratie vertonen. Hierdoor gaat de kostbare ruimte in de kelder vaak verloren, want deze wordt niet meer gebruikt. Met toepassing van de bekuipingstechniek, zorgen onze vakmannen ervoor dat uw muren wel bestand zijn tegen deze hoge waterdruk. Wij bieden 10 jaar garantie tegen waterinfiltratie op de bekuipte muurdelen! 

Welke andere technieken passen wij toe?

Naast bekuiping, voeren de vakmakken van DL Groep ook drainages uit en plaatsen wij kelderventilatie. Een kelder doeltreffend behandelen is maatwerk, onze adviseur zal je de gepaste technische oplossingen voorstellen aan de hand van zijn diagnose.

Laat de kostbare ruimte in de kelder niet verloren gaan. 
Vraag hier je gratis diagnose aan zodat DL Groep komaf kan maken met jouw vochtproblemen.

Terug