Opstijgend vocht

DL is jouw betrouwbare partner voor vochtbestrijding

Hoe herken je opstijgend vocht?

  • Merk je dat behangpapier of pleisterwerk loskomt?
  • Is de verf van de muren aangetast?
  • Zie je vochtplekken onderaan de muren?
  • Heb je last van een muffe geur?

 

Al deze kenmerken duiden op opstijgend vocht in jouw woning. Heel wat (oudere) gebouwen en woningen hebben hiermee te kampen. Muren zijn meestal opgetrokken uit poreuze materialen zoals steen of beton. Hierdoor wordt grondwater in de muren met een slechte of onbestaande waterkering opgezogen, de muur werkt met andere woorden als een spons. Het gevolg: vochtige muren, schade aan je woning, schimmelvorming en een muffe geur in huis.

Hoe los je het probleem met opstijgend vocht op?

De aangeraden behandeling is injecteren van de vochtige muren met een vochtwerend product. Voor onze techniekers van start gaan, doet de expert van DL Groep een diagnose van de woning. Elk geval van opstijgend vocht is namelijk verschillend en wij willen u de beste behandeling voorstellen.

Na deze diagnose met een grondige analyse van het probleem, komen onze techniekers de injecties bij je thuis uitvoeren. Hiervoor gebruikt DL Groep een eigen ontwikkelde gel met  85% actieve stof, het hoogste concentraat op de markt! Deze gel wordt jaarlijks gekeurd door WTCB, waardoor wij je de beste kwaliteitsgarantie kunnen bieden! Bovendien adviseren wij ook om het pleisterwerk aan te pakken en te behandelen tegen zouten, zodat je een totaaloplossing krijgt.

De behandeling van opstijgend vocht vraagt expertise en technische kennis: welke techniek moet gebruikt worden? Welke producten zijn geschikt? Op welke hoogte en op hoeveel afstand dienen de boorgaten gemaakt te worden? De experten van DL Groep weten waar ze aan beginnen. Zo kunnen wij jou verzekeren van onze kwaliteit met 30 jaar garantie tegen opstijgend vocht!

Laat opstijgend vocht jouw woning en jouw gezondheid niet aantasten. Vraag hier je gratis diagnose aan zodat DL Groep komaf kan maken met uw vochtproblemen.

 

“Ons doel? Jouw vochtproblemen oplossen aan de beste prijs-kwaliteitsverhouding! Goed om weten: de overheid voorziet in bepaalde gevallen premies voor de behandeling van vochtige muren.”

 

“Meer te weten komen over opstijgend vocht en de behandeling? Lees hier de meest gestelde vragen van onze klanten.”


Terug