Schimmel

Schimmelvorming & huiszwammen

Condensatie veroorzaakt schimmel en huiszwammen

Muurschimmel is een vaak voorkomend probleem in zowel oudere als nieuwe huizen. Zo’n schimmels manifesteren zich in de vorm van bruine of zwarte vlekken op de muur of het plafond. Bovendien verspreiden ze een muffe, aardachtige geur. In extreme gevallen kunnen er zelfs paddenstoelen uit de muur groeien. Niet echt een appetijtelijk zicht dus.

De oorzaak ligt vaak bij opstijgend vocht of condensatie waardoor de muren vochtig worden en dus schimmelvorming ontstaat. Dit heeft niets te maken met slechte hygiëne, je hoeft er je niet voor te schamen! Het is wel belangrijk om de problemen op te lossen, want dit is zeer slecht voor de gezondheid van jou en je gezin.

Hoe pak ik deze ongezonde leefomgeving aan?    

Een schimmelprobleem moet je bij de wortels aanpakken. Als je ze gewoon verwijdert, komen ze na een tijdje weer terug. DL Groep zorgt voor een professionele diagnose. Met welke vochtproblemen heb je te kampen? Wat is de beste oplossing voor jouw specifieke situatie? Wij zorgen voor een grondige bestrijding!

Heb je last van deze vochtproblemen? Wacht dan niet langer want dit is zeer ongezond! Contacteer DL voor een gratis diagnose. Als pionier op vlak van vochtbestrijding en ventilatie, weet DL Groep exact hoe we jouw woning opnieuw leefbaar en gezond kunnen maken!

Terug